Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit
Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit

Kuukausikukat Business, valitse itse toimituskerrat ja värit

39,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kukat toimitettuna Turun ja Helsingin alueella. Yritykselle näyttävät kukat kuukausittain. Valitse toim.kertojen määrä. Lue lisätietoja alhaalta

Upea tuote yritykselle, lahjaksi tai omaan käyttöön. Suunniteltu myyntitiskille, vastaanottoon tai muuhun suurempaan tilaan. 

Kuukausittain perille toimitetava yllätyskukka voi olla esim. tarjottimellinen kukkia, komea kimppu lijoja tai hortensioita, bonsai ruukussa, tuoksuva yrtti-istutus tai muu kauden ihanuus, kuukausittain vaihtuva tuote. Valitse toimituskertojen määrä itse.

Varmista, että yritykselläsi on aina tuoreet kukat esillä!

Tietoja toimituksesta

Palvelu vain Turun ja Helsingin alueella. Palvelu sisältää kuukausittaisen kukkatoimituksen ilmoittamaasi osoitteeseen. Valitse haluatko toimitettavan kukkakimppuja, ruukkukasveja tai valintoja näistä kaikista. Valitsemme puolestasi kauden parhaimman tuotteen ja toimitamme sen perille. Valittavana näyttävä tai superior-tuote. 

Voit valita myös värimaailman tai ilmoittaa tarkempia toiveita tarpeidesi mukaan lisätietokentässä kassalla. Voit myös ottaa puhelimitse yhteyttä.

Toimitukset ovat aina kuun ensimmäisen viikon alkupäivinä. Toimitukset käynnistyvät tilausta seuraavan kuukauden toimituspäivästä peräkkäisinä kuukausina. Kuljetus sisältyy hintaan.

Halutessasi voimme räätälöidä tervehdystekstin kukkien mukaan. Vakiona pakettiin laitetaan ajankohtainen tervehdyskortti. Myös ilman lähettäjän nimeä onnistuu. Ilmoita toiveistasi!

Jos saajalla on tuoksuyliherkkyyttä tai muita erityisehtoja, kirjoita niistä lisätietokenttään.