Kuukausikukat toimitettuna 6kk tai 12kk paketit
Kuukausikukat toimitettuna 6kk tai 12kk paketit Kuukausikukat toimitettuna 6kk tai 12kk paketit Kuukausikukat toimitettuna 6kk tai 12kk paketit

Kuukausikukat toimitettuna 6kk tai 12kk paketit

159,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kukat toimitettuna Turun ja Helsingin alueella. Kukkien ystävälle kuukausittain toimitettava jännittävä lahja kauniisti pakattuna. Lue lisätietoja alhaalta

Upea lahja kukkien ystävälle. Kuukausittain perille toimitetava yllätyskukka voi olla esim. nippu liljoja, rahapuu, kellokukka ruukussa, tuoksuva yrtti-istutus tai muu kauden ihanuus, kuukausittain vaihtuva tuote. 

Varmista, että ystävälläsi tai yrityksellä on aina tuoreet kukat pöydällään!

Tietoja toimituksesta

Palvelu vain Turun ja Helsingin alueella. Palvelu sisältää kuukausittaisen kukkalahjatoimituksen ilmoittamaasi osoitteeseen. Valitse haluatko toimitettavan kukkakimppuja, ruukkukasveja tai valintoja näistä kaikista. Valitsemme puolestasi kauden näyttävimmän tuotteen ja paketoimme sen kauniisti lähetettäväksi saajalleen. Valittavana normaalikokoinen tai näyttävä kukkalahja. 

Toimitukset ovat aina kuun ensimmäisen viikon alkupäivinä. Toimitukset käynnistyvät tilausta seuraavan kuun toimituspäivästä peräkkäisinä kuukausina. Kuljetus sisältyy hintaan.

Halutessasi voimme räätälöidä tervehdystekstin kukkien mukaan. Vakiona pakettiin laitetaan ajankohtainen tervehdyskortti sinulta, esim. "Aurinkoisia kevätpäiviä parhaalle isoäidille Toivottaa Pasi" Myös ilman lähettäjän nimeä onnistuu. Ilmoita toiveistasi!

Jos saajalla on tuoksuyliherkkyyttä tai muita erityisehtoja, kirjoita niistä lisätietokenttään. 

Saat tilauksestasi tulostettavan lahjakortin sähköpostiisi.


Korkeus:
50 cm