Kuukausikukat toimitettuna, valitse itse toimituskerrat ja värit
Kuukausikukat toimitettuna, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat toimitettuna, valitse itse toimituskerrat ja värit Kuukausikukat toimitettuna, valitse itse toimituskerrat ja värit

Kuukausikukat toimitettuna, valitse itse toimituskerrat ja värit

29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kukkien ystävälle kuukausittain toimitettava jännittävä tuote kauniisti pakattuna. Valitse toim.kertojen määrä. Lue lisää alhaalta

Upea tuote kukkien ystävälle tai yritykselle. Kuukausittain perille toimitetava yllätyskukka voi olla esim. nippu liljoja, rahapuu, kellokukka ruukussa, tuoksuva yrtti-istutus tai muu kauden ihanuus, kuukausittain vaihtuva tuote. Valitse toimituskertojen määrä itse.

Varmista, että ystävälläsi tai yrityksellä on aina tuoreet kukat pöydällään!

Tietoja toimituksesta

Palvelu vain Turun ja Helsingin alueella. Palvelu sisältää kuukausittaisen kukkalahjatoimituksen ilmoittamaasi osoitteeseen. Valitse haluatko toimitettavan kukkakimppuja, ruukkukasveja tai valintoja näistä kaikista. Valitsemme puolestasi kauden komeimman tuotteen ja paketoimme sen kauniisti lähetettäväksi saajalleen. Valittavana normaalikokoinen tai näyttävä kukkalahja. 

Toimitukset ovat aina kuun ensimmäisen viikon alkupäivinä. Toimitukset käynnistyvät tilausta seuraavan kuun toimituspäivästä peräkkäisinä kuukausina. Kuljetus sisältyy hintaan.

Halutessasi voimme räätälöidä tervehdystekstin kukkien mukaan. Vakiona pakettiin laitetaan ajankohtainen tervehdyskortti sinulta, esim. "Kauniita kesäpäiviä Sinulle! Terveisin Petja" Myös ilman lähettäjän nimeä onnistuu. Ilmoita toiveistasi!

Jos saajalla on tuoksuyliherkkyyttä tai muita erityisehtoja, kirjoita niistä lisätietokenttään. 

Saat tilauksestasi tulostettavan lahjakortin sähköpostiisi.


Yhteensopivat tuotteet