Gardenpro on syntynyt halusta tuottaa ajanmukaisia kaupunkilaisia viherpalveluita. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa, aitoa, vihreää, virkeää, raikasta ja hieman modernimpaa palvelua ekologisin päämäärin. Uskomme, että ekologisuus on parempi valinta.

Minä, Kitta olen koulutukseltani puutarhuri sekä hortonomi, maisemasuunnittelija. Vuodesta 1994 olen työskennellyt puutarha-alalla hoidon, puutarhasuunnittelun, viherrakentamisen sekä puutarhan vähittäis- ja tukkukaupan parissa nähden alaa monista eri kulmista. 

Työssäni nautin eniten siitä, että saan jakaa kasvien tuottamaa välitöntä iloa ympärilleni ja nähdä kuinka eri tavoin puutarha koetaan ja mitä se ihmisille merkitsee. Olen vahvasti sitä mieltä, että kaunis vihreä ympäristö vaikuttaa positiivisesti elämänlaatuun ja sen vaikutukset näkyvät nopeasti. Omalla työlläni haluan nostaa tätä aihetta esille ja rikkoa perinteisten puutarhapalveluiden rajoja. Haluan tarjota jokaiselle mahdollisuuden tehdä puutarhapalveluiden käyttämisestä helppoa ja puutarhaliikkeissä käymisestä nautinnollista. Kaikkea ei tarvitse osata tai haluta tehdä itse, osan voi antaa ammattilaisten tehtäväksi. Tavoitteeni on tuoda markkinoille uudenlaisia ja ehkä uskaliaampiakin puutarha- ja kukkapalveluita.


Ota meihin yhteyttä tai jätä palautetta

Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi, kiitos.